Ποιες Περιφέρειες μπαίνουν από Δευτέρα στο «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

21/09/2019 | 15:16

Στον “χορό” του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ΄Οίκον II“ θα μπει την Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου η Περιφέρεια της Αττικής.

Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι Περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ μια μέρα μετά στις 26 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να υποβάλλονται αιτήσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει μόνο να είναι σε εγρήγορση αλλά και να καταθέσουν πλήρεις φακέλους γιατί αν υπάρχουν ελλείψεις, το σύστημα θα απορρίπτει την αίτηση και θα εξετάζει την επόμενη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα αποτελεί η διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης από ενεργειακό επιθεωρητή, ο οποίος και θα εκδίδει το απαιτούμενο πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

Σαρλίζ Θερόν: “Έκανα one night stand με 26χρονο και ήταν καταπληκτικό”

Η έλευση του Φυσικού Αερίου στη Δυτική Ελλάδα: Η καταλυτική συνδρομή του ΤΕΕ

«Στη βιβλιοθήκη όλα είναι Δυνατά!»: Συνεχίζεται στην Πάτρα η καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

Πυρκαγιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής: Συνελήφθη 45χρονος ύποπτος για εμπρησμό

Μεγάλη φωτιά στη Ραφήνα, κοντά σε σπίτια – 112 για εκκένωση τριών οικισμών (ΦΩΤΟ)

Ιταλία: 16 νεκροί από το κύμα καύσωνα – Έλιωσε η άσφαλτος από τη ζέστη

Κώστας Καρπέτας: Όχι στην κατάργηση του Λυκείου Ερυμάνθειας – Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα

Το DigiWest στην πράξη: Εκδήλωση ενημέρωσης και διαλόγου στην Πάτρα