Μπάσκετ: Απόψε στο ΣΕΦ o κρίσιμος τρίτος τελικός

04/06/2017 | 18:22

Στο ΣΕΦ θα είναι απόψε στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ, καθώς εκεί στις 21.00 (COSMOTE Sport 4) ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, για τους τελικούς της Α1 των ανδρών.

Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς με το σκορ στις νίκες να είναι 1-1, καθώς την Πέμπτη οι πράσινοι κατάφεραν να επικρατήσουν των Πειραιωτών στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την απουσία του από τον προηγούμενο αγώνα των δύο «αιωνίων» θα δώσει το παρών στην τρίτη μάχη τους για τον τίτλο, αφού ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα και τον πυρετό που τον ταλαιπώρησαν.

Αντίθετα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ, που είναι μακροχρόνια απόντες λόγω τραυματισμών.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, που απόψε θα έχει ακόμη μία ευκαιρία για να κάνει το break στη σειρά θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Τσάβι Πασκουάλ να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα στην πράσινη φαρέτρα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σχινάς, Καρακατσούνης και Δεσλής. 

Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία

Μνημόσυνα Σάββατο & Κυριακή

Τσακώθηκαν και του δάγκωσε το αυτί κόβοντάς του κομμάτι – Στο νοσοκομείο το θύμα

Συνάντηση Τασούλα – Μητσοτάκη: «Σκοπός των συνταγματικών αναθεωρήσεων να χτίσουν γέφυρες και να μην ανοίξουν νέα ρήγματα»

Aγριογούρουνο έκανε… βόλτες στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου

Γιώργος Λιάγκας: Τροχαίο ατύχημα για τον παρουσιαστή

Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος ψαράς, που είχε εξαφανιστεί στο Λασίθι

Πώληση ΒΙΠΕΡ ιστορικού και λογοτεχνικού περιεχομένου