Χωρίς… έλεος (30-4) την Τσεχία η εθνική εφήβων

01/05/2019 | 21:28

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των εφήβων στην 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης (Α΄  όμιλος) του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Μάλτα, συνέτριψε 30-4 την Τσεχία.

Οι Έλληνες πολίστες έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα την ανωτερότητά τους, αποκτώντας στο ημίχρονο διαφορά 9 τερμάτων (12-3).

Η Τσεχία δεν κατάφερε να γίνει απειλητική σε κανένα σημείο του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 30-4 υπέρ της Εθνικής μας ομάδας. Πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Χαλυβόπουλος με 8 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 0-8, 0-7, 1-11

 

ΠΗΓΗ-ΑΜΠΕ

Η ΕΣΗΕΠΗΝ για την απεργία της 12ης Ιουνίου

Την αναχαίτιση ρωσικού αεροσκάφους από δύο βρετανικά μαχητικά ανακοίνωσε η Πολωνία

ECDC: Ανησυχία για την έξαρση νέας μετάλλαξης του κορονοϊού στην Ευρώπη – «Η συχνότητα της Covid 19 μπορεί να αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες»

Γιορτή του Πατέρα 2025: Πότε πέφτει φέτος και ποιο είναι το νόημά της

Τσίπρας: Να πείσουμε τους ανθρώπους ότι αν οι προοδευτικοί αναλάβουν τη διακυβέρνηση, το μέλλον τους θα είναι διαφορετικό

Iσραήλ: Ιρανική επίθεση με 150 πυραύλους – Εκρήξεις πάνω από Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ

Τούρτα παγωτό με γεμιστά μπισκότα – Με μόλις 4 υλικά

Δυτ. Ελλάδα: Ήταν νεκρός επί μήνες – Φρικιαστικό θέαμα αντίκρισαν αστυνομικοί, νεκρό και το σκυλί του!