Στον τελικό ο Ολυμπιακός – Συνέτριψε το Περιστέρι με κορυφαίους Γκος και Μιλουτίνοφ!

29/09/2023 | 19:11

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές τους Μιλουτίνοφ (16 π., 10 ριμπ.) και Ουίλιαμς-Γκος (16 π.) πήρε με άνεση και στυλ την πρόκριση για τον τελικό του Σούπερ Καπ με 84-64.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν δύσκολα μόνο στη δεύτερη περίοδο κόντρα στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη, αλλά στην επανάληψη πάτησαν το… γκάζι και καθάρισαν την υπόθεση νίκη, περιμένοντας πλέον στον τελικό το νικητή του έτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό ήταν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, που πέτυχε ακόμα ένα double-double (10 ριμπ.), και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, που είχαν από 16 πόντους. Στους 12 ο Κώστας Παπανικολάου.

Από την πλευρά του Περιστερίου, ξεχώρισε ο Τζέιλεν Χαντς, που ήταν τρομερό με 24 πόντους και 4/5 τρίποντα, με τον Κένι Ουίλιαμς να προσθέτει άλλους 12. Στους 11 ο Ντάγκουμπιτς.

sdna.gr

Στις 30 Ιουνίου λήγουν… τα ασανσέρ

Λούκας Γιώρκας: Θα μου άρεσε κάθε χρόνο να μυρίζει Ελλάδα η συμμετοχή στην Eurovision

Γάζα: Τουλάχιστον 120 νεκροί από βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Κρεμλίνο: Η ρωσική αντιπροσωπεία περιμένει τους Ουκρανούς στις 10:00 στην Κωνσταντινούπολη

La Liga: Πανάξια πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα 2-0 την Εσπανιόλ – Ολοκλήρωσε το τρεμπλ

Πάτρα: Εκλογικό τμήμα για να ψηφίσουν οι Ρουμάνοι

Πάτρα: Βροχερό το σκηνικό του καιρού σήμερα Παρασκευή

Ντόρτμουντ: Ο Σβένσον υπέγραψε έως το 2029