Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό ηλικιωμένου στην Κρήτη – Αγνοείται από χθες

19/01/2016 | 12:42

Άκαρπη παραμένει από χθες το βράδυ η επιχείρηση εντοπισμού ενός 63χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο οποίος, έφυγε από το σπίτι του νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας για να μαζέψει μανιτάρια και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Οι μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής αναφέρουν ότι εθεάθη στην περιοχή Μαρδάτι, πριν ξεσπάσει η κακοκαιρία, να μπαίνει σε αγροτικό δρόμο περίπου στις 4 το απόγευμα, όμως έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής, γεγονός που οδήγησε τους συγγενείς του να ζητήσουν την βοήθεια των Αρχών.

Στην κινητοποίηση για τον εντοπισμό του συμμετέχουν αστυνομικοί , εθελοντές από τον Ερυθρό Σταυρό, μια ομαδα διάσωσης εθελοντων απο τον Άγιο Νικόλαο και Ομάδα διάσωσης της πυροσβεστικής του Αγίου Νικολάου.

Πηγή: cretalive.gr

Συνάντηση πολιτιστικών φορέων στο πλαίσιο του έργου “Cherry”και πιλοτικό εργαστήριο 

Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος η φιναλίστ του GNTM 3

Βράβευση Μαθητών στον Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» και Πυθαγόρας

ΚΚΕ: Ρεσιτάλ υποκρισίας η ομιλία Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Παναθηναϊκός: Έγινε η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς

H νέα σειρά «Αουτσάιντερ» σε αφήγηση του Ryan Reynolds είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney +

Πώς συνδέεται η κατάθλιψη με την έλλειψη ποικιλίας βακτηρίων στο στόμα

Ηνωμένα Έθνη: Περίπου 3.500 θέσεις περικόπτονται στην υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ελλείψει χρημάτων