Σολομός στη λαδόκολλα με πατάτες και καρότα

08/08/2024 | 18:32

Συνταγή για σολομό ψημένο στην λαδόκολλα με πατάτες και καρότα για μικρούς και μεγάλους. Ένα καλοκαιρινό φαγάκι για το Κυριακάτικο τραπέζι και τις διακοπές. Από την φίλη μας Στεφοπουλου Μενια.

Τώρα που ήρθε το Καλοκαίρι είναι λογικό και επόμενο να θέλουμε να εντάξουμε στη διατροφή μας περισσότερα ψάρια και θαλασσινά. Σήμερα λοιπόν σας έχουμε το πιο υγιεινό ψάρι. Σολομός, ψημένος στη λαδόκολλα με καρότα και πατάτες για ένα μεσημεριάνο που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Υλικά

σωλομός 2-3 φιλέτα
αλατι Κατά βούληση
πιπέρι Κατά βούληση
ελαιολαδο 1 ποτηράκι του κρασιού
κρασι 1 σφηνάκι λευκό

Για τις πατάτες

πατατες 4-5 μεγάλες
λεμονι Χυμός από 1
ελαιολαδο 1 ποτηράκι του κρασιού
πιπεριά 1 μικρή κόκκινη
καρότο 1-2
αλατι Κατά βούληση
πιπέρι Κατά βούληση
πάπρικα Κατά βούληση
κύβοι λαχανικών 1

daddy-cool.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»