Σισμανόγλειο: Πήγαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ ντυμένοι γιατροί

07/07/2022 | 09:26

 

 

Εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη ΔΟΥ Αμαρουσίου και σε ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Αναλυτικότερα, για το Σισμανόγλειο, όπως σημειώνει η ΕΡΤ, η έκρηξη ήταν ισχυρή και σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα σε ΑΤΜ που βρισκόταν στην είσοδο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αποτέλεσμα ήταν να σπάσει η πόρτα του νοσοκομείου και τζαμαρίες αλλά και πολλές ζημιές στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο αφού από το ωστικό κύμα έπεσαν μέχρι και ψευδοροφές.   

Τι εξετάζει το ΤΕΕΜ

Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί το νοσοκομείο ενώ βρίσκονται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να διαπιστώσουν αν υπάρχει σχετικός μηχανισμός, αφού δεν έχει εντοπιστεί ακόμη κάτι τέτοιο, διαφορετικά να δοθούν απαντήσεις για τον τρόπο που σημειώθηκε αυτή η έκρηξη. Τέλος, διερευνάται αν έχουν χρησιμοποιήσει οι δράστες κάποιο αέριο για να προκαλέσουν την έκρηξη και γι’ αυτό δεν έχει εντοπιστεί ακόμη μηχανισμός.

Επιπλέον, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι δράστες, που ήταν ντυμένοι γιατροί κατά τη διαφυγή τους ακινητοποίησαν και απείλησαν τον υπάλληλο ασφαλείας του νοσοκομείου προκειμένου να καταφέρουν να φύγουν.

Τέλος, να σημειωθεί ότι δεν έχει εξακριβωθεί αν έχουν πάρει κάποιο ποσό από το ΑΤΜ.

https://www.in.gr/

Πώληση ακινήτου
22/05/2025 | 23:02

Δεκάδες καταγγελίες για 7 αεροπορικές εταιρείες σχετικά με αδικαιολόγητες χρεώσεις χειραποσκευών

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη: Η γνωριμία, το πρώτο ραντεβού και οι εντάσεις

Εκδήλωση: “Γίνε η φωνή της”

Η βιταμίνη που συντελεί στην επιβράδυνση της γήρανσης – Τι λέει νέα έρευνα

Αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση;

Croque madame με κρουασάν

Νίκος Αλιάγας: «Θα ήθελα υγεία και να δώσω καλό χρόνο στα παιδιά μου»

Απελευθερώθηκαν τρία όρνια στον Αράκυνθο