Κατασκοπευτικό “θρίλερ” στον Πόρο! Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι που παρακολουθούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις – Στις έρευνες και η ΕΥΠ

18/09/2023 | 14:23

Συνελήφθησαν από άνδρες της Αστυνομίας δύο Τούρκοι, οι οποίοι επιτηρούσαν με drone στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Πόρο. 

Οι δύο Τούρκοι, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία, συνελήφθησαν στην Μονεμβασιά, όπου εξετάστηκαν, και βρίσκονται καθ’ οδόν για την Αθήνα για να εξεταστούν από την ΕΥΠ. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εντοπίστηκε και το drone το οποίο πετούσαν.

Όλα άρχισαν πριν από δύο ημέρες, στις 16 Σεπτεμβρίου 2023, όταν οι δύο άνδρες κίνησαν το ενδιαφέρον του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο, καθώς πετούσαν drone πάνω από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Το Πολεμικό Ναυτικό προχώρησε σε μήνυση σε βάρος τους και έτσι έγινε η σύλληψη τους.

newsit.gr

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»