Τροχαίο στη Βάρδα: Πώς το 5χρονο αγοράκι γλίτωσε τα χειρότερα – Η κατάσταση της υγείας του

 

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρών νοσηλεύεται το 5χρονο αγοράκι που επέβαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο ενεπλάκη στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πατρών – Πύργου κοντά στη Βάρδα.

Όπως περιγράφουν στο tempo24.news αυτόπτες μάρτυρες αλλά και όσοι εξέτασαν το παιδί, ο 5χρονος γλίτωσε στην κυριολεξία από θαύμα.

Αυτό που φαίνεται να τον έσωσε ήταν το γεγονός ότι ήταν σωστά δεμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με περασμένη τη ζώνη ασφαλείας.

Όπως αναφέρει στο tempo24.news ο Διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου, ο μικρός δε φέρει βαριά τραύματα, παρά μόνο περιορισμένες εκδορές και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Το μικρό αγοράκι έχασε τη μητέρα του, η οποία σκοτώθηκε ακαριαία, μαζί με το αγέννητο αδερφάκι του, αφού η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος 6 μηνών.

Την ίδια ώρα σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Πάτρα ο πατέρας που ήταν και οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι.

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Τραγωδία στο Ρίο – Βρέθηκε νεκρή 25χρονη

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο συνταξιούχος γυναικολόγος μετά την απολογία του για την παιδική πορνογραφία

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου