Σοκ: Σκοτώθηκε 42χρονη νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου σε τροχαίο-Επέστρεφε στο σπίτι της από εφημερία ΦΩΤΟ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Άη Γιάννη Ευηνοχωρίου, όπου και έχασε την ζωή της οδηγός αυτοκινήτου το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό.

Η άτυχη 42χρονη Μαρία Μπάθα εργαζόταν εργαζόταν ως επικουρικό προσωπικό στην Α’ Παθολογική Κλινική. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, απ’ οπού αποχώρησε νωρίς το πρωί μετά τη λήξη της νυχτερινής βάρδιας

Από τη σύγκρουση έχουν τραυματιστεί και δύο επιβαίνοντες στο αγροτικό, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Το Ι.Χ. που οδηγούσε η γυναίκα είχε κατεύθυνση προς Μεσολόγγι ενώ το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας το ένα από τα οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα πληρώματα της πυροσβεστική υπηρεσίας Μεσολογγίου αναγκάστηκαν να κόψουν τις πόρτες για να απεγκλωβίσουν την οδηγό η οποία ήταν ήδη νεκρή.

Στο σημείο επί τόπου η τροχαία Μεσολογγίου άμεσα διέκοψε την κυκλοφορία, κατευθύνοντας τα οχήματα από παράδρομο.

φωτο από on air news

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι