Οι Πανθέοι – επόμενο επεισόδιο: Ο Στάθης βρίσκει τον Βαλλίδη στο σπίτι του, όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη

27/09/2023 | 22:48

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι», που θα προβληθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Κίτσος αποφασίζει να ξαναβρεθεί με τη Μάρμω, χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που χρησιμοποίησε και εκείνη.

Οι Πανθέοι: Πέμπτη 28 Σεπτεμβίου 2023

Επεισόδιο 9: Ο Ανδρέας φτάνει εσπευσμένα στο γραφείο του Μεταξά, μέσα στην άγρια νύχτα και βρίσκει τον άνθρωπο της ασφάλειας νεκρό. Ο Μεταξάς υποψιάζεται πως στόχος ήταν ο ίδιος και ζητάει από τον Ανδρέα να μεταφέρουν τον νεκρό άντρα στην κλινική του, να γίνει η νεκροψία χωρίς να το μάθει κανείς και να τον ενημερώσει για τα ευρήματα.

Ο Κίτσος αποφασίζει να ξαναβρεθεί με τη Μάρμω, χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που χρησιμοποίησε και εκείνη. Στέλνει ένα μήνυμα και της ζητάει να τον βρει στο ξενοδοχείο της Νίνας. Η Μάρμω πηγαίνει και ο Κίτσος της προτείνει να παίξουν ένα παιχνίδι… «ανακάλυψης»!

Ο Στάθης σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να εκβιάσει τον Βαλλίδη και να αποσπάσει τα λεφτά που θέλει, πηγαίνει και τον βρίσκει στο σπίτι του. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική