Η Κιμ Καρντάσιαν προσέλαβε έναν άνδρα για νταντά και το… κράτησε κρυφό από τον Κάνιε Γουέστ

20/10/2023 | 23:40

Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει τα πάντα προκειμένου να μεγαλώσει τα τέσσερα παιδιά της, μετά το διαζύγιο με τον Κάνιε Γουέστ και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην συνεπιμέλεια.

Η τηλεπερσόνα αντιμετώπισε το πρόβλημα με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς αποφάσισε να προσλάβει έναν άντρα για να προσέχει τα παιδιά της, τη Νορθ (γενν. 23 Οκτωβρίου 2013), τον Σεντ (γενν. 5 Δεκεμβρίου 2015), τη Σικάγο (γενν. 15 Ιανουαρίου 2018) και τον Σαλμ, (γενν. 10 Μαΐου 2019).

Ο manny (η ανδρική έκδοση της λέξης «nanny», που σημαίνει «νταντά») έρχεται να προσφέρει λύση στην Καρντάσιαν, η οποία ανέφερε ότι «είναι πολύ δύσκολο για εμένα, να είμαι πολύ αυστηρή και να πειθαρχώ υπερβολικά. Οι γονείς μου δεν ήταν καθόλου αυστηροί και μερικές φορές, επειδή είμαι πολύ απασχολημένη», κατά τη διάρκεια ενός νέου επεισοδίου της σειράς «The Kardashians».

«Θα ήταν καταπληκτικό αν είχα έναν σύντροφο που θα αναλάμβανε και θα χειριζόταν το θέμα. Όμως, δε μπορεί να συμβεί έτσι, ξέρετε. Νομίζω ότι το νοικοκυριό μου και ακόμη και η οικογένειά μας είναι υπερβολικά γυναικοκρατούμενη. Πρόσφατα προσέλαβα μία νταντά.

Ήθελα πραγματικά έναν άνδρα γύρω μου, ο οποίος θα τα έπαιρνε και θα τα πήγαινε να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα και φοβόμουν πάρα πολύ να το πω αυτό, στον πατέρα τους (σ.σ. Κάνιε Γουέστ).

Όταν έφερνε τα παιδιά, ο Κάνιε συστήθηκε, έπαιξαν δύο εναντίον δύο με τον Σεντ και αυτόν. Ήταν τόσο καλός μαζί του. Έφερε κάποιους από τους κανόνες που θα ήθελα κι εγώ να εφαρμόζονται». Και έλεγα: “Ω, Θεέ μου, εντάξει”».

newsbomb.gr

Αχαΐα: Οικιακή βοηθός άδειαζε… τον τραπεζικό λογαριασμό ηλικιωμένης – Εξαφανίστηκε… μεγάλο ποσό!

Το πασίγνωστο τρόφιμο που μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να ψηλώσουν

Νόσος Αλτσχάιμερ: Το χαρακτηριστικό της προσωπικότητας που δε μας αφήνει να χάσουμε το μυαλό μας

Ο οίκος Moody’s διατήρησε την πιστοληπτική ικανότητα της Ιταλίας σε Baa3 – Αναβάθμισε την προοπτική από σταθερή σε θετική

ΛΔ Κονγκό: Ο πρώην πρόεδρος Καμπιλά ζητά «να μπει τέλος στη δικτατορία» μετά την άρση της ασυλίας του

Τράπερ απήγαγε γιο επιχειρηματία στον Υμηττό – 4 συλλήψεις

Κ. Τσιάρας: Σε συνεργασία με τις ευρωπαϊκές αρχές η κάθαρση στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Κατερίνα Βρανά: Δεν πρόσεχα τον εαυτό μου, αγνόησα την υγεία μου και με οδηγούσα στα άκρα