O Bιν Ντίζελ επιβεβαίωσε το τέλος του «Fast & Furious»

24/02/2024 | 19:17

Ο Bιν Ντίζελ έστειλε ένα μήνυμα στους φαν του «Fast and Furious» σχετικά με την επερχόμενη ταινία και επιβεβαίωσε ότι θα είναι η τελευταία του franchise.

Αρχικά, ο Ντίζελ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι το franchise θα επεκταθεί και πέρα από την 11η ταινία. Ωστόσο, το «Fast XI» ή «Fast X: Part Two» (ο επίσημος τίτλος της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός) θα είναι το τελευταίο.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ο Ντίζελ έκανε πολλές αναφορές στο φινάλε της σειράς ταινίων και έστειλε ένα μήνυμα στους θαυμαστές, ευχαριστώντας τους για τον ενθουσιασμό, το πάθος και την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μόλις τελείωσε η συνάντηση Fast στο τέλος της εβδομάδας με τους σεναριογράφους και όλη την ομάδα… το να πω ότι ο ενθουσιασμός για το φινάλε μας ήταν απίστευτα δυνατός είναι υποτιμητικό. Ουάου. Τόσο συναρπαστικό…

Ενώ όλοι πήγαιναν στο Σαββατοκύριακο γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, σας σκέφτηκα όλους… θυμήθηκα τις αμέτρητες στιγμές που ο ενθουσιασμός και το πάθος σας έγιναν η κινητήριος δύναμη πίσω από το δημιουργικό μας ταξίδι. Η αφοσίωσή σας στο έπος μας είχε μοναδικό αντίκτυπο στην επιτυχία και την εξέλιξή του… όπως θα έλεγε η μικρότερη κόρη μου, είναι βαθιά.

Σας ευχαριστώ που είστε η ραχοκοκαλιά αυτού του παγκόσμιου έπους που χάρη σε εσάς, ξεπερνά την οθόνη. Αυτό το μεγάλο φινάλε δεν είναι απλώς ένα τέλος – είναι μια γιορτή για την απίστευτη οικογένεια που έχουμε χτίσει μαζί. Ελπίζουμε να σας κάνουμε περήφανους!».

Δείτε την ανάρτηση

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής