Θέμης Αδαμαντίδης: Βάφτισε την εγγονή του – Τι είπε για την Βαρβάρα Κίρκη

19/09/2024 | 11:02

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βάφτισε την εγγονή του και κόρη του γιου του στα Τρίκαλα, τόπο καταγωγής της νύφης του. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες και τον είδαμε να λάμπει από ευτυχία στην βάφτιση της εγγονής του, η οποία πήρε το όνομα Ελένη.

Μάλιστα, ο Θέμης Αδαμαντίδης στο γλέντι που ακολουθήσε μετά το μυστήριο διασκέδασε τους καλεσμένους του με τις επιτυχίες του.

Τι έγραψε ο Θέμης Αδαμαντίδης για την εγγονή του

«Μια πολύ όμορφη ημέρα για εμένα, βαφτίστηκε το εγγονάκι μου η Ελένη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Βάφτιση λίγο μετά τον χωρισμό του από την Βαρβάρα Κίρκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το τέλος της σχέσης του με τη Βαρβάρα Κίρκη, μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

«Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Εγώ θα ήθελα να τη δω με οικογένεια, είναι κάτι το οποίο πληροί και τον προορισμό του καθένα. Εγώ έχω κάνει παιδιά και οικογένεια. Δεν ήταν αυτός ο λόγος του χωρισμού. Δε θέλω να βγει αυτό το νόημα. Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει μία περίοδος που είναι καλά. Όταν σταματήσει αυτό, είναι σωστό να χωρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

https://www.in.gr/

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»