Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο – «Δεν ξέρω πότε θα βγω»

20/09/2024 | 11:47

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, την Παρασκευή 20/9 μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και περιέγραψε όσα έζησε, νοσηλευόμενος με παγκρεατίτιδα.

 

«Είμαι πολύ καλύτερα. Ήταν μία κρίση που έπαθα τα ξημερώματα της Τετάρτης με έντονο πόνο στο στομάχι, λίγο πριν ξυπνήσω για να έρθω στην εκπομπή. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος, πήγα στο νοσοκομείο. Είμαι καλύτερα απ’ ό,τι όταν μπήκα.», είπε αρχικά.

«Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πότε θα πουν οι γιατροί να βγω. Είμαι πολύ καλό “παιδί”, σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει προσοχή. Αυτές οι ξαφνικές «παρενέργειες», μπορεί να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Είναι ύπουλα πράγματα και, αν δεν προσέξεις, μπορεί να σου δημιουργήσουν χειρότερες καταστάσεις. Είναι ένα πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί. Αυτά πρέπει να τα προλαβαίνεις γρήγορα. Άλλοι φίλοι μου που το έχουν πάθει ήταν πολύ πιο δύσκολα», κατέληξε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»