Αδελφός Στέλιου Διονυσίου: «Πρώτη φορά ακούω ότι το σπίτι του βγαίνει σε πλειστηριασμό»

17/10/2024 | 12:14

Ο αδελφός του Στέλιου Διονυσίου, Διαμαντής Διονυσίου μίλησε την Τετάρτη 16/10 στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο αδελφός του γνωστού καλλιτέχνη, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, εξέφρασε την έκπληξή του όταν έμαθε από τη δημοσιογράφο για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του αδερφού του, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε αναμνήσεις από τον πατέρα του, λέγοντας ότι, παρόλο που ήταν μικρός, θυμάται τη μητέρα του να κρατά το σπίτι και να τον μεγαλώνει μαζί με τα αδέρφια του μετά τον θάνατο του πατέρα τους.

Για το σπίτι του Στέλιου Διονυσίου, ο Διαμαντής Διονυσίου δήλωσε: «Το ακούω πρώτη φορά. Δεν αντιμετωπίζει κάποια θέματα. Μάλλον, κατά πάσα πιθανότητα. Σίγουρα δεν ξέρω τίποτα, δεν γίνεται, πρώτη φορά το ακούω».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις αναμνήσεις που έχει από τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου, σημείωσε: «Εγώ ήμουν πολύ μικρός. Όταν ήμουν πιο μεγάλος, βεβαίως και μου έλειψε. Θυμάμαι ότι όταν γυρνούσε από τη δουλειά, κάναμε ησυχία για να κοιμηθεί. Εγώ με τον Στέλιο που ήμασταν πιο μικροί, του πηγαίναμε τον καφέ και την πορτοκαλάδα. Πιο μεγάλος το συνειδητοποίησα. Στην κηδεία ήταν πολύ δύσκολα. Η μητέρα κράτησε το σπίτι και μας μεγάλωσε».

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα