Γιώργος Πατούλης: «Απορώ γιατί ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή»

02/12/2024 | 13:17

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τον Γιώργο Πατούλη. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την εγκυμονούσα σύζυγό του, Νάνσυ Κοιλού, αλλά και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς για την προσωπική του ζωή.

«Είμαστε πολύ καλά με τη σύζυγό μου, σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Προσπαθούμε να απολαμβάνουμε τις προσωπικές μας στιγμές», είπε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή ανά διαστήματα, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «Απορώ γιατί ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, δεν βρίσκω τον λόγο. Δεν με στεναχωρούν, απλά απορώ».

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία