Πάτρα: Γιατί ο διοικητής του “Αγ. Ανδρέας” επέστρεψε στα καθήκοντά του – Είχε παραιτηθεί μετά τον σάλο με τον θάνατο του 49χρονου

 

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο διοικητής του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 o κ. Θεοδωρόπουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του στα μέσα του περασμένου Ιουλίου , όταν έχασε την ζωή του ο 49χρονος Θεόδωρος Νεμουτιάνος λίγη ώρα αφού αποχώρησε από το νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” , καθώς οι νοσηλεύτριες που τον υποδέχθηκαν του είπαν να μεταβεί στο νοσηλευτήριο του Ρίου που εκείνου το βράδυ εφημέρευε. Ενα ζήτημα που έλαβε πανηλλήνιες διαστάσεις με συνέπειες που ακόμη δεν έχουν τελείωσει.

Ο υπουργός Υγείας είχε ζητήσει άμεσα την παραίτηση του διοικητή και την διένέργεια ΕΔΕ για το θέμα,, την οποία απέστειλε ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος , λαμβάνοντας την άδειά του και αποχώρησε από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Πάτρα: Γιατί ο διοικητής του "Αγ. Ανδρέας" επέστρεψε στα καθήκοντά του - Είχε παραιτηθεί μετά τον σάλο με τον θάνατο του 49χρονου

Ωστόσο, παρότι έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες ελέγχου για το τραγικό περιστατικό και ήδη μια νοσηλεύτρια έχει απολυθεί καθώς καταγγέλθηκε η σύμβασή της , ενώ η δεύτερη αναμένει την απόφαση των πειθαρχικών οργάνων, το ΦΕΚ της αποδοχής από τον υπουργό της παραίτησης Θεοδωρόπουλου δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί!

Ετσι ο διοικητής επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του, ως όφειλε, σύμφωνα με τον νόμο, αναμένοντας πότε στο φύλλο εφημερίδας της κυβερνήσεως θα δημοσιευθεί η απόφαση για να αποχωρήσει. 

Πάντως έστω και τυπικά το νοσοκομείο διοικεί ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!