Πάτρα: Εκδήλωση μνήμης για τον δημοσιογράφο Νάσο Νασόπουλο

29/05/2022 | 18:56

 

 

Εκδήλωση μνήμης για τον ιδρυτή του thebest.gr, τον δημοσιογράφο, τον σύντροφο, τον συνοδοιπόρο, τον καθοδηγητή, τον αγαπημένο Νάσο Νασόπουλο, διοργανώνουν οι φίλοι του, την Τετάρτη 1η Ιουνίου στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου της Πάτρας στις 9 το βράδυ.

Στιγμές από τη ζωή τους με τον Νάσο θα θυμηθούν και θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες ο δικηγόρος Γιώργος Μάρκου και η διευθύντρια σύνταξης του thebest.gr Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο καλός του φίλος, Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Εικόνες και μνήμες από τον «δικό μας Νάσο», σταθμοί της ζωής και της καριέρας του, αλλά και ζεστές ανθρώπινες στιγμές θα ζωντανέψουν μέσα από τα λόγια και τα συναισθήματα που τα υπαγορεύουν  και κρατούν τον Νάσο πάντα ζωντανό ανάμεσά μας.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Μένει στην Κρήτη ο αρχηγός Λαμπρόπουλος

Metron Analysis: Σχεδόν τρεις μονάδες πάνω η ΝΔ στο 30,2%, το ΠΑΣΟΚ πλησίασε την Πλεύση

Γιώργος Κόρομι: Είναι γλυκιά ταλαιπωρία, δήλωσε ο πρώην παίκτης του «Survivor» για τη γέννηση της κόρης του

ΗΠΑ: Τα περίεργα στους νόμους γύρω από το σεξ

Ναύπακτος: Τρόμος για οικογένεια, βρήκε φίδι μέσα στο σπίτι της (ΦΩΤΟ)

Τελική εκδήλωση «Εγώ & Εσύ… Δυναμώνουμε Μαζί» Δίκτυο Σχολικών μονάδων Αιγιαλείας

Τι απαντά η Δημοτική Αρχή στις καταγγελίες Σβόλη για τα τέλη σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου

Τσάι μάτσα: Μήπως είναι καλύτερο από τον καφέ και πιο ήπιο με το στομάχι;