Μπέργκαμο: 46χρονη μετέφερε 120 αμπούλες ηρωίνης μέσα στο στομάχι της

02/10/2025 | 21:14

Σοβαρή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών εξιχνιάστηκε στο αεροδρόμιο Orio al Serio του Μπέργκαμο, όπου οι ιταλικές Αρχές συνέλαβαν μια 46χρονη γυναίκα από τη Νιγηρία.

Η συλληφθείσα είχε καταπιεί 120 αμπούλες γεμάτες ηρωίνη, συνολικού βάρους σχεδόν 1,4 κιλών, επιχειρώντας να τις μεταφέρει κρυφά.

Η έρευνα ξεκίνησε ύστερα από ειδοποίηση των βελγικών τελωνειακών Αρχών. Η γυναίκα, που ζει στην Ιταλία από το 2013 και εργάζεται ως πλανόδια πωλήτρια, επέστρεφε από ταξίδι στις Βρυξέλλες με τελικό προορισμό την Αλγκέρο. Ωστόσο, η απουσία αποσκευών, οι αντιφατικές δηλώσεις της και η εμφανής νευρικότητα της κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών.

Κατά τον έλεγχο, η 46χρονη ομολόγησε ότι μετέφερε ναρκωτικά. Οι Αρχές τη μετέφεραν στο νοσοκομείο του Μπέργκαμο, όπου οι ακτινολογικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν την ύπαρξη δεκάδων αμπούλων ηρωίνης, σφραγισμένων με κολλητική ταινία.

Η ποσότητα κατασχέθηκε μετά την αποβολή της, ενώ η ίδια οδηγήθηκε στη φυλακή του Μπέργκαμο, με την υπόθεση να βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαστικής αρχής.

ereportaz.gr

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ