Διακοπές στην Ηλεία για πρ. υπουργό

27/07/2025 | 13:45

Στην Ηλεία κάνει τις διακοπές του ο Γιάννης Τσιρώνης αυτές τις ημέρες. Ο πρ. υπουργός Περιβάλλοντος περνά μαζί με συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα στιγμές χαλάρωσης κάνοντας τα μπάνια του και απολαμβάνοντας στιγμές ησυχίας και χαλάρωσης στο Νεοχώρι Ζαχάρως.

Υπενθυμίζεται πως το ιστορικό στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων και πρ. αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (που διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στο πρόβλημα της λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων την περίοδο 2015-16), έλκει την καταγωγή του από τη Μίνθη Ζαχάρως και η Ηλεία βρίσκεται πάντα στις επιλογές του και τις προτεραιότητές του.

Τον Γιάννη Τσιρώνη συνάντησε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (25/7), ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων στο νομό Ηλείας, Νίκος Σακκούλης. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους συζήτησαν διάφορα θέματα πολιτικής επικαιρότητας και ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για το προσεχές μέλλον.

ilienimerosi

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία