Δείτε το teaser του Κέντρου Παράδοσης και Πολιτισμού – Σκιές και Μάσκες

17/07/2025 | 11:38

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε ένα ξεχωριστό teaser βίντεο, αποτέλεσμα της δημιουργικής και συλλογικής δουλειάς των συμμετεχόντων στο εργαστήριο «Τεχνικές Βίντεο και Μοντάζ», με εισηγητή τον Ανδρέα Σμυρίλιο, επαγγελματία βιντεογράφο και video editor.

Το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Σκιές και Μάσκες – Κέντρο Παράδοσης και Πολιτισμού», μια πρωτοβουλία της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας που φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, μετατρέποντάς τον σε ζωντανό κόμβο πολιτιστικής έκφρασης και συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις τεχνικές που αποκομίζουν από το εργαστήριο, καταγράφουν τον χώρο, τη δυναμική του και τη μοναδική του ατμόσφαιρα, μέσα από τη δική τους οπτική.

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του