Ιταλία: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο δάσκαλος που έγραψε την ανάρτηση κατά της κόρης της Τζόρτζια Μελόνι

02/06/2025 | 22:50

Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, ο 65χρονος δάσκαλος, Στέφανο Αντέο, που τις προηγούμενες μέρες έκανε μια ακραία ανάρτηση, με την οποίο στοχοποιούσε την κόρης της Τζόρτζια Μελόνι, προσπάθησε να αυτοκτονήσε, λαμβάνοντας χάπια και αλκοόλ. Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή στην οικία του, στο Μαριλιάνο της Καμπανίας, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους ιατρούς δεν κινδυνεύει με τη ζωή του.

Ο δάσκαλος είχε γράψει σε ανάρτησή του «εύχομαι στην κόρη της Μελόνι το ίδιο που συνέβη στην κοπέλα από την Αφραγκόλα», ένα σοκαριστικό μήνυμα εφόσον επικαλείται τον θάνατο μιας 14χρονης η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην της.

Άμεση ήταν η καταδίκη της Μελόνι, πολλών πολιτικών αλλά και μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης. 

Ο άνδρας προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, υποστηριζοντας πως το κείμενο γράφτηκε απο την τεχνίτη νοημοσύνη (κατόπιν ερώτημα του), όμως κατά τηνδιαρκεια των τελευταιων ημερών ο ίδιος φαινεται πως έγινε στόχος διαδικτυακών αλλά και απευθείας απειλών.

ertnews.gr

Εγκαίνια της 4ης Πανελλήνιας Έκθεσης Εικαστικών των ΚΔΑΠΑμεΑ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς περνάει με τον γιο του, Πάρη στην Αθήνα

Αγίου Πνεύματος 2025: Τι ισχύει με σούπερ μάρκετ, μαγαζιά και τράπεζες

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος στην”καρδιά” της Ευρώπης

Σχολιασμός θεμάτων Φυσικής, Ιστορίας και Αρχών Οικονομικής Θεωρίας από το φροντιστήριο “Επιλογή Γνώσης”

Διαδραστικό παιχνίδι με τα παιδιά στο Πολύεδρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αγαμέμνων: Ο κύκλος του αίματος – Όταν η τραγωδία συναντά την προχειρότητα