Σαν κινηματογραφική ταινία! Η στιγμή της απόδρασης του 24χρονου από τους απαγωγείς του – Βίντεο ντοκουμέντο

25/05/2025 | 14:01

Τη δραματική στιγμή που ο 24χρονος γιος γνωστού Αθηναίου επιχειρηματία ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και δραπετεύει από τους απαγωγείς του, καταγράφει αποκλειστικό βίντεο που φέρνει σήμερα στο φως το protothema.gr.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνεται η ύστατη προσπάθεια του νεαρού να ξεφύγει από τα χέρια των βασανιστών του, λίγες ώρες μετά την απαγωγή του το πρωί της 6ης Μαΐου στην περιοχή του Υμηττού. Παρά την εξάντληση και τους τραυματισμούς του από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι και κατσαβίδι, καταφέρνει να εκμεταλλευτεί ένα μικρό χρονικό κενό και να ανοίξει την πόρτα του λευκού Ι.Χ. στο οποίο κρατείται όμηρος. Τρέχει μακριά από το όχημα και καταφέρνει να ειδοποιήσει φιλικό του πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο της απόδρασης του 24χρονου:

Η συγκλονιστική εικόνα έρχεται να προστεθεί στις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση-σοκ που απασχολεί από την περασμένη εβδομάδα τις αστυνομικές Αρχές. Οι τέσσερις απαγωγείς, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός τράπερ Ivan Greko, είχαν στήσει μια «αρπαγή τίγρης» (tiger kidnapping), με μοναδικό σκοπό την αποκόμιση χρημάτων και περιουσιακών στοιχείων.

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει το protothema.gr, το θύμα απήχθη από συνεργείο αυτοκινήτων στον Υμηττό, όπου δέχθηκε επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα.

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία