Πάτρα: Ο Κώστας Κρομμύδας υπογράφει αντίτυπα του νέου του βιβλίου

20/05/2025 | 22:26

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ  –  ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ

Ημερομηνία εκδήλωσης ΣΑΒΒΑΤΟ  24-05-2025   ΩΡΑ   12:00 με 2:00

Βιβλιοπωλείο Γωνιά του βιβλίου-Παπαχρίστου, Αγίου Νικολάου 32 ,ΠΑΤΡΑ

Ο Κώστας Κρομμύδας θα βρίσκεται στο Βιβλιοπωλείο Παπαχρίστου “Γωνιά του βιβλίου” για να συναντήσει τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες και να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου με τίτλο:

 Ο τρόπος που λες τ’ όνομά μου.

…Λένε πως στη ζωή έρχεσαι μόνος και φεύγεις μόνος αλλά, αν το σκεφτείς καλά, αυτό είναι η μισή αλήθεια, αφού από τη μέρα που γεννιέσαι είσαι μόνος, σε διαρκή συνάρτηση με τους γύρω σου.
Γιατί, είναι δύσκολο να έχεις για μόνη συντροφιά τη μοναξιά σου, ακόμα κι αν υπάρχουν στιγμές που την απολαμβάνεις. Να υπάρχεις σε μια καθημερινότητα που σε γεμίζει με κενά, απουσία, που δεν περιλαμβάνει το μοίρασμα, το νοιάξιμο.
Κι άλλο τόσο δύσκολο είναι να ζεις μόνος… με παρέα. Παρέα με την αδιαφορία, την απάθεια, το είμαι εδώ κι όμως απουσιάζω, το ηχηρό… «δεν σε ακούω πια». Έρχεται όμως η ώρα που η μοναξιά διαλύεται και μόνο από τον τρόπο που ο άλλος λέει το όνομά σου…

Για χρόνια, ένα μόνο συναίσθημα βασίλευε στην ψυχή μου. Μοναξιά. Όχι η μοναξιά των μοναχικών ανθρώπων, αλλά αυτών που έχουν κάποιον δίπλα τους. Όλα άλλαξαν τη μέρα που κατάλαβα πόσο εύκολο ήταν να χάσω ό,τι αγαπούσα πιο πολύ σε αυτόν τον κόσμο. Θέλει γενναιότητα και δύναμη για να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου. Την απόφαση που θα σε ωθήσει να προχωρήσεις παρακάτω.

Ο Κώστας Κρομμύδας ξεκίνησε να γράφει το 2011 και από τότε έχουν εκδοθεί 14 βιβλία του. Το βιβλίο του Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω βραβεύτηκε το 2024 ως το καλύτερο µυθιστόρηµα της χρονιάς και το ίδιο βραβείο απέσπασαν τα μυθιστορήματά του Δούρειος Ίππος, το 2023, και Ακάκιε, το 2022. Το έργο του Ουρανόεσσα ανακηρύχθηκε το 2017 το καλύτερο µυθιστόρηµα της χρονιάς στην κατηγορία «Ηρωίδα-έµπνευση». Όλα τα µυθιστορήµατά του βρίσκονταν στην τελική δεκάδα των Βραβείων Βιβλίου των Public. Παραδίδει µαθήµατα συγγραφής (Master Class) και «δηµόσιου λόγου-public speech». Αρθρογραφεί σε sites, εφηµερίδες και περιοδικά. Έξι βιβλία του έχουν µεταφραστεί στα αγγλικά και κυκλοφορούν µέσω της πλατφόρµας του Amazon. Είναι επίσης απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Πάτρα: Ο Κώστας Κρομμύδας υπογράφει αντίτυπα του νέου του βιβλίου

Αχαΐα: Τραγωδία στην 111 – Αυτός είναι ο 60χρονος μελισσοκόμος που έχασε την ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με φορτηγάκι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Πάτρα: Πετάχτηκαν στο δρόμο οι γείτονες από τα ουρλιαχτά κοριτσιού – Τι συνέβη

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ένας αξιαγάπητος έμπορος της πόλης – Πένθος σε γνωστή οικογένεια (ΦΩΤΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό

Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή η κόρη του Αντώνη Σαμαρά, Λένα, σε ηλικία 34 ετών

Αχαΐα: “Έπιασαν” τη φωτιά στον Ριόλο οι πυροσβέστες (ΦΩΤΟ) ΝΕΟΤΕΡΑ