Κέρκυρα: Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στις φυλακές – Στα κελιά τους επέστρεψαν οι κρατούμενοι

20/05/2025 | 18:50

Επέστρεψαν στα κελιά τους οι κρατούμενοι και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε στην κλειστή φυλακή Κέρκυρας.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιτροπή των κρατουμένων συναντήθηκε με την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, στην οποία κατέθεσαν αιτήματα που αφορούν τις συνθήκες κράτησης, κυρίως διαβίωσης, όπως η σίτιση, η περίθαλψη και η πρόσβαση στο νερό.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, κρατούμενοι είχαν βάλει φωτιά σε στρώματα αλλά και σε άλλα αντικείμενα. Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ομάδα διαπραγμάτευσης μπήκε στην φυλακή με την παρουσία Εισαγγελέα, του Αστυνομικού Διευθυντή Κέρκυρας, του Διευθυντή Φυλακών και του Διοικητή Εξωτερικής Φρουράς.

ΠΗΓΗ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)