Έντονη μετασεισμική ακολουθία στον Κορινθιακό μετά τον πρωινό σεισμό – ΦΩΤΟ

“Πλούσια” μετασεισμική δραστηριότητα κατεγράφη στον Κορινθιακό Κόλπο και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χιλιαδούς και Μαραθιά Φωκίδα, όπου στις 10.15 το πρωί της Πέμπτης, σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4.1 ριχτερ, με εστιακό βάθος 5 χλμ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών μετά την εκδήλωση της πρώτης δόνησης, ακολουθησαν με διαφορά λεπτών, τρεις μετασεισμοί εντάσεως από 2.5 έως 1.9 ριχτερ. Μάλιστα νωρίτερα από τον σεισμό των 4.1 ριχτερ, κατεγράφη στις 10.07 πμ σεισμική δόνηση μεγέθους 2.1 ριχτερ.

seismos_1.jpg

Ο σεισμός 4.1 ριχτερ, έγινε αισθητός σε περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Αισθητή σεισμική δόνηση 4.1 ρίχτερ – Σημειώθηκε μετασεισμός -ΝΕΟΤΕΡΑ – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες