Πάτρα: Αισθητή σεισμική δόνηση 4.1 ρίχτερ – Σημειώθηκε μετασεισμός -ΝΕΟΤΕΡΑ – ΦΩΤΟ

Νεότερη Ενημέρωση 10.25: Μια ακόμα σεισμική δόνηση έντασης 2.5 ριχτερ με εστιακό βάθος 5χλμ, σημειώθηκε σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών στις 10.21 το πρωί της Πέμπτης, στον Κορινθιακό σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που εκδηλώθηκε η πρώτη δόνηση μεγέθους 4.2 ριχτερ, που έγινε αισθητή σε Πάτρα, Αίγιο και περιοχες της Αιτωλοακαρνανίας.

H χρονική διαφορά μεταξύ των δονήσεων είναι έξι λεπτά

20197201_1705990686098782_1076765883_n.jpg

Νεότερη Ενημέρωση 10.21: Στον Κορινθιακό κόλπο κατεγράφη η σεισμική δόνηση μεγέθους 4.1ριχτερ, με εστιακό βάθος 5 χλμ. Η δόνηση έγινε σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτου Αθηνών στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Χιλιαδούς.

20271735_10209809231647393_1976544669_n.jpg

Πρώτη Ενημέρωση 10.18: Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στους κατοίκους της Αχαϊκής πρωτεύουσας και της ευρύτερης περιοχής ένα τέταρτο μετά τις 10.15 το πρωί της Πέμπτης.

Περισσότερα σε λίγο

Σοκ στην Πάτρα: Ο καθηγητής Στέφανος Σκαρπέλος είναι ο άνδρας που πνίγηκε στα Βραχνέικα

Πάτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στα έργα στη Βόνιτσα – Θρήνος στην πόλη και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 50χρονος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του μετά από παράσυρση – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Αχαΐα: «Έφυγε» ο Πέτρος Μαρσέλος- Θλίψη στον ιατρικό κόσμο

Πάτρα: Κουκουλοφόροι άναψαν φωτιά έξω από σχολείο, πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό

Πάτρα: Πάρκαρε το μηχανάκι της σε πολυκατάστημα και της βγήκε ξινό – Της το έβαλαν στο μάτι, τι είχε κάτω από τη σέλα

Τέλος στο θρίλερ σε Πάτρα και Κ. Αχαΐα με τον 13χρονο που εξαφανίστηκε – Πού και γιατί κρυβόταν – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στο χώρο του αυτοκινήτου – Τη Δευτέρα η κηδεία του (ΦΩΤΟ)