Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι προχθές αργά το βράδυ αφαίρεσαν από ημεδαπό άνδρα ένα τρέιλερ.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (48) μηνών για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια και στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας μοτοσικλέτα πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη δύο ανήλικων για κλοπή κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας,  ένας 17χρονος και ένας 16χρονος, διότι από 26-10-2024 έως 27-10-2024 αφαίρεσαν αυτοκίνητο ημεδαπού άνδρα στην Κάτω Αχαΐα.

Το όχημα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων και σωματική βλάβη από αμέλεια

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή του Αγίου Βλασίου, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρων, ημεδαπός άνδρας τραυματίστηκε από σκάγια στο δεξί χέρι και πόδι του, από πυροβολισμό από πυροβολισμό, που ενήργησε με κυνηγετικό όπλο, έτερος κυνηγός. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, ενώ κατασχέθηκε το κυνηγετικό του όπλο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα,  προχθές το πρωί, στην περιοχή Αρακύνθου κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρων, ημεδαπός άνδρας τραυματίστηκε από σκάγια στο πόδι του, από πυροβολισμό, που ενήργησε με κυνηγετικό όπλο, έτερος κυνηγός.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό  του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας / Παράλληλη έδρα Μεσολογγίου, ενώ κατασχέθηκε το κυνηγετικό του όπλο.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)