Πάτρα: Φίμωσαν και λήστεψαν δυο γυναίκες – Μπούκαραν 4 κουκουλοφόροι στο σπίτι τους

Ήταν 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν δυο γυναίκες ήρθαν αντιμέτωποι με 4 κουκουλοφόρους που μπήκαν στο σπίτι τους στην περιοχή των Μποζαϊτίκων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι δράστες με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου – πιθανόν μαχαίρι- ακινητοποίησαν τα θύματα και φέρεται να τα φίμωσαν. Οι γυναίκες μια ηλικιωμένη και μια 48χρονη, ανήμπορες να αντιδράσουν, παρακολουθούσαν τους ληστές να αναζητούν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Τελικά αφαίρεσαν 500 ευρώ και χρυσαφικά. 

Πληροφορίες θέλουν μια εκ των γυναικών να έχει τραυματιστεί, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της. 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»