Ραγίζει καρδιές ο προπονητής του Εύζωνα: «Καλό Παράδεισο τσολιά μου!»

Μεγάλη συγκίνηση προκαλούν τα λόγια αλλά και η ανάρτηση του προπονητή του 24χρονου Εύζωνα, Σπύρου Θωμά που έφυγε ξανφικά από την ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και την Προεδρική Φρουρά.

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της ομάδας εφήβων της Παναχαϊκής το 2010 με τον άτυχο Σπύρο να ξεχωρίζει και τα λόγια: «Καλό παράδεισο τσολιά μου.!!!!!! Υπομονή και δύναμη στην οικογένεια σου». Αυτή η ανάρτηση από τον τότε προπονητή του Μάρκο Μυκονιάτη που δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς.

Ο 24χρονος εύζωνας βύθισε στο πένθος την Προεδρική Φρουρά, την πόλη καταγωγής του, την Πάτρα και όλη την Ελλάδα με τον ξαφνικό θάνατό του, που αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Ο Σπύρος Θωμάς, ο 24χρονος μπασκετμπολίστας από την Πάτρα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγο αφού είχε τελειώσει τη δεύτερη σκοπιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Πάτρα: Αύριο η κηδεία του 24χρονου Σπύρου Θωμά – Θρήνος στην πόλη για τον ξαφνικό χαμό του νεαρού Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το θάνατο του Σπύρου ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ήταν μία μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδων. Να είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάζει, καλή δύναμη στην οικογένειά του. Εγώ ήμουνα προπονητής του στην ομάδα, το παιδί μεγάλωσε στην Ακαδημία της Παναχαϊκής. Στην Ακαδημία ήρθε μόλις δέκα ετών και είχε σημαντικές διακρίσεις. Ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας ένα παιδί που πέρναγε απαρατήρητο. Ήτανε εντελώς αναπάντεχο αυτό που συνέβη, πολύ ξαφνικό, το παιδί ήταν υγιέστατο. Σαν προπονητής τον είχα πέντε χρόνια ποτέ δεν είχε κάποιο θέμα υγείας», δήλωσε στο newsit.gr ο προπονητής, Μάρκος Μυκονιάτης.

Αυτός είναι ο Πατρινός εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς που πέθανε ξαφνικά – Το χρονικό του θανάτου του 24χρονου – ΦΩΤΟ

 

Αχαΐα: Βροχή με το …τουλούμι – Σε ποια περιοχή του νομού είχε τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελλαδικά ΠΙΝΑΚΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” ο πρώην Αντιδήμαρχος Ορέστης Σκαλτσάς – Συγκινεί το μήνυμα του γιού του

Περιοδεία του Γιώργου Παπανδρέου στα καμμένα του Δήμου Ερυμάνθου

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το δημόσιο «καρφί» για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου 

Πάτρα: Αθλητικό σωματείο ΑμεΑ καταγγέλλει το Ταμείο Δικηγόρων: Μας αποκλείσατε από τον γιατρό μας -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Jelly Pink: Το πιο cool ροζ mani του καλοκαιριού

Η Γαλλία απαγορεύει το κάπνισμα στις παραλίες, στα πάρκα και έξω από τα σχολεία

Ανύπαρκτες οι υποδομές για ΑμεΑ στη Δυτική Αχαΐα – Μια φωνή απόγνωσης