Πάτρα: Ο Δήμος ανοίγει το υπνωτήριο αστέγων

 

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν μεταφερθεί στο υπνωτήριο του Δήμου Πατρέων οι άστεγοι που τώρα φιλοξενούνται σε πανσιόν που ενοικιάζει ο Δήμος .

Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Θεόδωρος Τουλγαρίδης κατά μέσο όρο το μήνα φιλοξενούνται στην πανσιόν 25 άτομα και οι οποίοι ως το τέλος του χρόνου θα μεταφερθούν στον χώρο που ετοιμάζεται στην Γούναρη και Μπουκαούρη. Ο αριθμός που φιλοξενείται στην πανσιόν μειώνεται όπως είναι αναμενόμενο το καλοκαίρι και αυξάνεται το χειμώνα.

Υπενθυμίζεται ότι παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, είχε υπογραφεί στις 31/5/2019 στο Δημαρχείο από τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρο Τουλγαρίδη, και τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μονής Ομπλού, Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο, το συμφωνητικό μίσθωσης, από τον Δήμο, του κτιρίου που θα στεγάσει το υπνωτήριο – ξενώνα αστέγων, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Δημ. Γούναρη και Μπουκαούρη. Στον ξενώνα θα μπορούν να φιλοξενούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μέχρι 100 άστεγοι συμπολίτες είχε αναφέρει ο Δήμος.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)