Πατρών – Πύργου: Φθηνότερα, γρηγορότερα! Επισημοποιήθηκε η έναρξη εργασιών – Τί είπε ο υπουργός στον Περιφερειάρχη στη σημερινή συνάντηση

Επισημοποιήθηκε η έναρξη των εργασιών στην πολύπαθη εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στη σημερινή συνάντηση που έγινε στο υπουργείο υποδομών, κατόπιν πρωτοβουλίας του Νεκτάριου Φαρμάκη. 

Όπως είπε ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Καραμανλής, σε 6 μήνες εκτιμά ότι θα καταστεί εφικτή η έναρξη κατασκευής της νέας εθνικής Πατρών – Πύργου.
Η θετική κουβέντα του υπουργού, έγινε δετκή ως “ανάσα” κατά τη σημερινή συνάντηση των δύο ανδρών, η οποία έγινε παρουσία αντιπροσωπείας αυτοδιοικητικών από Αχαΐα και Ηλεία. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κυβέρνηση, είναι αποφασισμένη να θέσει το έργο στη βάση της “πιο φθηνής και πιο γρήγορης αποπεράτωσης της εργολαβίας”, παρουσιάζοντας το σχέδιο του υπουργείου του για την Πατρών – Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Καραμανλής ενημέρωσε πως θα υπάρξει συμφωνία με την Ολυμπία οδό και θα έχει εξασφαλιστεί και η χρηματοδότηση.

 

Βουλή: «Όχι» στην άρση ασυλίας 14 βουλευτών της ΝΔ που μετείχαν στην προανακριτική Τριαντόπουλου από την Επιτροπή Δεοντολογίας

To ΕΚΚΟΜΕΔ πλήρωσε 17,2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 28 οπτικοακουστικών έργων

Κατέρρευσε η οροφή βραβευμένου εστιατορίου στην Ιταλία – Νεκρή η 31χρονη σομελιέ, δέκα ακόμα τραυματίες

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Η φωτογραφία από τις διακοπές της στην Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Μπικίνι

Κλειστή η Ακρόπολη λόγω καύσωνα

Αθηνά Ωνάση: Σε μία εξαιρετικά σπάνια εμφάνιση στο Παρίσι

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Βαγιαννίδη η Σπόρτινγκ»

Έξι αλήθειες για τις νυχτερινές εφιδρώσεις στην εμμηνόπαυση