Πάτρα: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 40χρονος από το Σούλι – Οι σκηνές έξω από το δικαστικό μέγαρο που τον περίμεναν συγγενείς και φίλοι – ΦΩΤΟ

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ετέθη με απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή ο 40χρονος Κ.Β. ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε τον Κώστα Δημοπουλο στο Σούλι.

Η ανακρίτρια  εκτίμησε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, η Εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του και έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε όμως ο κατηγορουμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ του επεβλήθησαν κια άλλοι περιοριοριστικοί όροι.

Μόλις βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο συγγενείς και φίλοι τον χειροκρότησαν. Ο ίδιος όμως παρέμενε ανέκφραστος. Οπως είπε ο δικηγόρος του εξακολουθεί να έχει υποστεί σοκ και να είναι συντετριμμένος, καθώς δεν περίμενε ποτέ τέτοια εξέλιξη. Στο βίντεο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία φαίνεται πως το θύμα του επιτίθεται πρώτο. Προσπαθεί να τον χτυπήσει με κλαδευτήρι και μάλιστα τον απειλεί με την καραμπίνα. Μέσα στο μαγαζί του δράστη. Και τότε ξεκίνησε η τραγωδία.

Πάτρα: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 40χρονος από το Σούλι - Οι σκηνές έξω από το δικαστικό μέγαρο που τον περίμεναν συγγενείς και φίλοι - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)