Εφιάλτης για ζευγάρι στην Ναύπακτο - Ξύπνησαν και είδαν ξαφνικά τρεις κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι τους - Οι δράστες τους έδεσαν και άρπαξαν χρήματα - Στο διπλανό δωμάτιο ήταν το μωρό τους!

τους δράστες αναζητά η ελ.ας.

Πρόσωπο με πρόσωπο με τρεις ληστές, ήρθε τα ξημερώματα της Πέμπτης μέσα στο ίδιο του το σπίτι, ζευγάρι στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου.

Ο εφιάλτης για το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ξεκίνησε όταν είδαν ξαφνικά μέσα στο σπίτι τους τρία άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες. Οι δράστες αφού τους ακινητοποίησαν με την απειλή ενός όπλου, στη συνέχεια τους έδεσαν και αφού έκαναν άνω κάτω τα πράγματα, εντόπισαν και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και διεφυγαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σπίτι ήταν και το μωρό της οικογένειας. Η αγωνία των γονιών και ο φόβος τους ήταν μεγάλος για το παδί τους. Ευτυχώς οι δράστες, εξαφανίστηκαν με τα χρήματα χωρίς να κάνουν μεγαλύτερο κακό στην οικογένεια. 

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ένοπλων ληστών.

 

Διαβάστε επίσης