Ζήτημα ασφάλειας και... τιμής η σύλληψη του μανιακού εμπρηστή - Οι Πατρινοί σπεύδουν στις ασφαλιστικές εταιρίες - Τα στοιχεία που έχουν, τι εξετάζουν και μία... φωτογραφία!

καίει αυτοκίνητα και μηχανάκια

Δεν είναι ένα, ούτε δύο, ούτε τρία!

Περισσότερα από δώδεκα οχήματα, αυτοκίνητα, μηχανάκια και βανάκια έχουν παραδοθεί στις φλόγες μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Τα οχήματα κατα κύριο λόγο είναι σταθμευμένα σε πυλωτές πολυκατοικιών με αποτέλεσμα οι Πατρινοί να είναι ανάστατοι και να νιώθουν απροστάτευτοι από τη μανία ενός παρανοϊκού.

Μιλώντας στο tempo24, κάτοικοι των συνοικιών που έχουν σημειωθεί τα περιστατικά, αλλά και σε άλλα σημεία, δηλώνουν πως δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Άλλοι άρχισαν να τρέχουν στους ασφαλιστές για να δουν αν η ασφαλιστική τους, τους καλύπτει σε περίπτωση εμπρησμού.

Κάτι που τα περισσότερα οχήματα δε διαθέτουν, λόγω των χαμηλού κόστους συμβολαίων που κάνουν πλέον, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Άλλοι πάλι αναζητούν κλειστά πάρκινγκ για να βάλουν μηχανάκια και αυτοκίνητα, μπας και τα προστατέψουν!

Πάντως, Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη συνδρομή της Ασφάλειας Πατρών, βρίσκονται επί ποδός και το θεωρούν... ζήτημα ασφάλειας αλλά κυρίως τιμής να πιάσουν το δράστη ή τους δράστες.

Τα στοιχεία που εξετάζουν

Τα στοιχεία μέχρι τώρα ήταν ελάχιστα με τον μανιακό εμπρηστή να επιδεικνύει θράσος απύθμενο και να μην υπολογίζει τίποτα, ούτε αν είναι απόμερο σημείο ούτε αν είναι πιο κεντρικά.

Έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές όμως δεν είχαμε κάποιο αποτέλεσμα εκτός από ένα άτομο που συνελήφθη, το οποίο όμως όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο δεν είχε εμπλοκή.

Πλέον το πρώτο λάθος όμως έγινε.

Ο δράστης στο χτύπημα που έκανε τα ξημερώματα της Παρασκευής, έκανε ένα λάθος.

Τον είδαν γείτονες και τον κυνήγησαν, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον πιάσουν.

Έτσι οι μάρτυρες έδωσαν κάποια χαρακτηριστικά του στις Αρχές και πλέον υπάρχει ένα σημαντικό "όπλο" στα χέρια τους.

Μία φωτογραφία, την οποία έφτιαξαν οι ειδικοί της Αστυνομίας και μοιράστηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον εντοπισμό του και την αντιμετώπιση της δράσης του.

Σε ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει διανεμηθεί η φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά του φερόμενου ως εμπρηστή των μηχανών και αυτοκινήτων, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από μαρτυρίες ατόμων τα οποία ήρθαν σε «επαφή» μαζί του.

 

Διαβάστε επίσης:

Κόλαση φωτιάς σε πυλωτή πολυκατοικίας - Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ από την νέα επίθεση στην Πάτρα - Σε πανικό Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον πυρομανή!

Νέοι εμπρησμοί σε δίκυκλα τα ξημερώματα στην Πάτρα - Εντόπισαν τον δράστη αλλά... ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Γιατί αποτελούν γρίφο οι εμπρησμοί σε δίκυκλα και αυτοκίνητα - Τι ψάχνει η Πυροσβεστική - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης