Κάτω Αχαΐα: Τι "κρύβεται" πίσω από την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε διαμέρισμα - Χρησιμοποιήθηκε εκρηκτική ύλη για λατομεία!

Τα ξημερώματα της Κυριακής
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο διαπληκτισμός δυο αδελφών και η επίθεση σε 20χρονο στην πόλη της Κάτω Αχαΐας το Σάββατο, φέρεται πως ήταν η αιτία της ρίξης και στη συνέχεια έκρηξης αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε διαμέρισμα τα ξημερώματα της Κυριακής, που αναστάτωσε την περιοχή των νέων εργατικών κατοικιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο πατέρας του θύματος ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του γιου του, χωρίς δεύτερη σκέψη μετέβη στο σπίτι του δυο δραστών που είχαν συλληφθεί και πέταξε στο μπαλκόνι τον εκρηκτικό μηχανισμό, που είχε κατασκευάσει ο ίδιος με φυτίλι και εκρηκτική ύλη που σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις χρησιμοποίειται στα λατομεία!

Απο την έκρηξη που όπως έγραψε το tempo24.gr, σημειώθηκε στις 4.10 τα ξημερώματα της Κυριακής, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο σπίτι - έσπασαν τζάμια -και φθορές σε έπιπλα του μπαλκονιού. 

Δεν τραυματίστηκε κανείς από τους ενοίκους του διαμερίσματος, όμως η αναστάτωση για τους κατοίκους της περιοχής ήταν μεγάλη εξαίτιας της έντασης του θορύβου.

Ο δράστης 50 ετών, συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγήθει στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της πρόκλησης έκρηξης, διακεκριμένης φθοράς, παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλής και εκβίασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάτω Αχαΐα: Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε διαμέρισμα - Αναστάτωση τα ξημερώματα

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ