Κάτω Αχαΐα: Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε διαμέρισμα – Αναστάτωση τα ξημερώματα

Αναστάτωση επικράτησε στις 4.10 τα ξημερώματα της Κυριακής στις νέες εργατικές κατοικίες της Κάτω Αχαΐας, όταν άγνωστος πέταξε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με πυρίτιδα σε μπαλκόνι διαμερίσματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news σημειώθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές αφού έσπασαν τζάμια και προκλήθηκαν φθορές σε έπιπλα του μπαλκονιού.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα ο 56χρονος ιδιοκτήτης καθώς και η σύζυγός του και τα παιδιά του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας της Κάτω Αχαΐας έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Έχουν ήδη συλλεγεί και αξιολογούνται καταθέσεις σε σχέση με τα κίνητρά του, ενώ δεν αποκλείεται εντός των επομένων ωρών να γίνου προσαγωγές υπόπτων.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η εκρηκτική ύλη φέρεται να είναι ίδια με εκείνη που χρησιμοποιείται για την παράνομη αλίευση.

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Λιόπετα-Θρήνος και πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου-ΦΩΤΟ

Από τη Δυτική Ελλάδα η 25χρονη που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο στο Κιάτο

Πάτρα: Η τραγωδία με τον Δημήτρη Λιόπετα! Οι γονείς δεν γνώριζαν τίποτα, δύο ώρες μετά το μοιραίο

ΣΟΚ: Γνωστή πατρινή κατηγορεί τον επιχειρηματία σύζυγό της για ξυλοδαρμό