Ζωή Κρονάκη: “Με τον σύζυγό μου είπαμε από τον πρώτο μήνα ότι θα κάνουμε μαζί οικογένεια”

05/02/2024 | 22:41

“Με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου δεν γνωριζόμασταν, οπότε μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας δεν ήταν πολύ εύκολο”.

Η Ζωή Κρονάκη, η οποία παρουσιάζει το πρωινό του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ1 μαζί με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Το ότι δουλεύουμε στην ΕΡΤ δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Είμαι πάνω από την εκπομπή 24 στα 7. Με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου δεν γνωριζόμασταν, οπότε μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας δεν ήταν πολύ εύκολο. Σιγά σιγά χτίστηκε αυτή η σχέση», είπε η Ζωή Κρονάκη.

Για την γνωριμία με τον σύζυγό της, Τάσο Παναγιώταρη, η Ζωή Κρονάκη είπε: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Έμεινα έγκυος στους 8 μήνες της γνωριμίας μας. Από τον πρώτο μήνα αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί οικογένεια και να γίνουμε γονείς. Ήταν ένα «προξενιό» που έγινε από μια κοινή γνωστή».

Πηγή: zappit.gr

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)