Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Χρόνια πολλά και πρώτα στους πυροσβέστες»

15/08/2025 | 21:17

Μήνυμα για τον Δεκαπενταύγουστο έστειλε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εστιάζοντας στην προσφορά των πυροσβεστών και των πολιτών που στέκονται αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους τους εν μέσω κρίσεων, πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών.

«Χρόνια πολλά σε όλες και όλους, και πρώτα απ’ όλους στους πυροσβέστες μας, που πέφτουν στη φωτιά για να σώσουν ζωές, υπάρξεις, δάση, ζώα, βιος», έγραψε η κ. Κωνσταντοπούλου σε ανάρτησή της, αποδίδοντας τιμή στους ανθρώπους που, όπως ανέφερε, γίνονται «προστάτες και προστάτιδες» του συνανθρώπου, της φύσης και των ζώων.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επεσήμανε πως η ημέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι γεμάτη συμβολισμούς και κάλεσε να αφιερωθεί στη σκέψη και την πράξη υπέρ όσων δοκιμάζονται.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ελπίδας: «Με ανθρωπιά κι αλληλεγγύη και με δουλειά πολλή, θα μπορέσουμε κάποτε, σύντομα, να γιορτάσουμε χωρίς άλλες πληγές».

dikastiko.gr

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειροπέδες σε 64χρονη Πατρινή που πλαστογραφούσε υπεύθυνες δηλώσεις για να εξυπηρετεί πολίτες σε Διεύθυνση Συγκοινωνιών