Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Χρόνια πολλά και πρώτα στους πυροσβέστες»

15/08/2025 | 21:17

Μήνυμα για τον Δεκαπενταύγουστο έστειλε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εστιάζοντας στην προσφορά των πυροσβεστών και των πολιτών που στέκονται αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους τους εν μέσω κρίσεων, πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών.

«Χρόνια πολλά σε όλες και όλους, και πρώτα απ’ όλους στους πυροσβέστες μας, που πέφτουν στη φωτιά για να σώσουν ζωές, υπάρξεις, δάση, ζώα, βιος», έγραψε η κ. Κωνσταντοπούλου σε ανάρτησή της, αποδίδοντας τιμή στους ανθρώπους που, όπως ανέφερε, γίνονται «προστάτες και προστάτιδες» του συνανθρώπου, της φύσης και των ζώων.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επεσήμανε πως η ημέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι γεμάτη συμβολισμούς και κάλεσε να αφιερωθεί στη σκέψη και την πράξη υπέρ όσων δοκιμάζονται.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ελπίδας: «Με ανθρωπιά κι αλληλεγγύη και με δουλειά πολλή, θα μπορέσουμε κάποτε, σύντομα, να γιορτάσουμε χωρίς άλλες πληγές».

dikastiko.gr

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Pink the city 2025: Η παρουσία της 6ης ΥΠΕ με το πρόγραμμα “EUCanScreen” – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ

28η Οκτωβρίου 1940: Οταν οι ιταλικοί “Πελαργοί” αιματοκύλησαν την Πάτρα – Λίγες ώρες μετά την κήρυξη του πολέμου!

Στη Βόρεια Ήπειρο ο Κώστας Καραμανλής