Zέτα Δούκα: Εύχομαι το 2025 να καθαρίσει καθετί κακό και δύσκολο άφησε η περασμένη χρονιά

01/01/2025 | 21:52

Η Zέτα Δούκα είπε με τη σειρά της το δικό της «αντίο» στο 2024 και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα χρονιά.

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες της (οι οποίες δεν διευκρίνισε πότε τραβήχτηκαν), στις οποίες κάνει μπάνιο στα παγωμένα νερά ενός καταρράκτη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Οπως το νερό παρασέρνει και καθαρίζει τα πάντα στο πέρασμά του, εύχομαι το 2025 να καθαρίσει καθετί κακό και δύσκολο άφησε η περασμένη χρονιά και να φέρει ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο! Κάθαρση και ευκολία παντού! Στα σώματα, στις καρδιές και στα μυαλά μας. (Λατρεύω το παγωμένο νερό! Η ευεξία που σου προσφέρει είναι αδιανόητη και ασυναγώνιστη)».

protothema.gr
 

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ