Ζάκυνθος: Προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια αύριο και μεθαύριο πήραν οι 8 συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάτου του 22χρονου

Προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη ζήτησαν και έλαβαν άπαντες οι 8 συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάτου του 22χρονου Bakari Henderson.

Στο σύνολό τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με τους δικηγόρους τους να μελετούν το κείμενο της δικογραφίας αλλά και το υλικό που υπάρχει.

Η υπερασπιστική γραμμή τους έχει να κάνει με τα χτυπήματα που δέχτηκε ο νεαρός και ποια από αυτά ήταν τελικά θανάσιμα.

Στο μεταξύ οι αστυνομικές αρχές Ζακύνθου, υπό την καθοδήγηση του Πατρινού Αστυνομικού Διευθυντή Τριαντάφυλλου Πανώριου συνέλαβαν ένα ακόμη άτομο. Τον 8ο Σέρβο (9η σύλληψη). Πρόκειται γι αυτόν ο οποίος πρώτος χτύπησε τον 22χρονο Αμερικανό μετά την παρεξήγηση με την selfie. Ο συγκεκριμένος νεαρός δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι από τον Αμερικανό κι έτσι ξεκίνησαν όλα. Ολες αυτές τις ημέρες κρυβόταν σε τουριστικά καταλύματα. Δεν είχε πάει καν σε Νοσοκομείο για να περιποιηθεί το τραύμα του στο κεφάλι.
 

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια για το Λύκειο Ερυμάνθειας

Γιατί ξυπνάμε το πρωί και νιώθουμε κουρασμένοι;

Τραγωδία από τις πλημμύρες στο Τέξας: Αυξήθηκαν σε 51 οι νεκροί, ανάμεσά τους 15 παιδιά

Καιρός: “Καυτή” Κυριακή – Νέο 40άρι σήμερα στην Πάτρα

Ο Αλ Σάρα παρουσίασε το νέο εθνικό έμβλημα της Συρίας – Ποιοι οι συμβολισμοί του

Πάτρα: Η καλοκαιρινή συνάντηση της “Φλόγας”

«Εγώ, Καπετάνιος» στη Δημοτική Πλαζ

Πάτρα: Έκκληση για αίμα από έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη