Ζάκυνθος: Προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια αύριο και μεθαύριο πήραν οι 8 συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάτου του 22χρονου

Προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη ζήτησαν και έλαβαν άπαντες οι 8 συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάτου του 22χρονου Bakari Henderson.

Ζάκυνθος: Προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια αύριο και μεθαύριο πήραν οι 8 συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάτου του 22χρονου

Στο σύνολό τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με τους δικηγόρους τους να μελετούν το κείμενο της δικογραφίας αλλά και το υλικό που υπάρχει.

Η υπερασπιστική γραμμή τους έχει να κάνει με τα χτυπήματα που δέχτηκε ο νεαρός και ποια από αυτά ήταν τελικά θανάσιμα.

Στο μεταξύ οι αστυνομικές αρχές Ζακύνθου, υπό την καθοδήγηση του Πατρινού Αστυνομικού Διευθυντή Τριαντάφυλλου Πανώριου συνέλαβαν ένα ακόμη άτομο. Τον 8ο Σέρβο (9η σύλληψη). Πρόκειται γι αυτόν ο οποίος πρώτος χτύπησε τον 22χρονο Αμερικανό μετά την παρεξήγηση με την selfie. Ο συγκεκριμένος νεαρός δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι από τον Αμερικανό κι έτσι ξεκίνησαν όλα. Ολες αυτές τις ημέρες κρυβόταν σε τουριστικά καταλύματα. Δεν είχε πάει καν σε Νοσοκομείο για να περιποιηθεί το τραύμα του στο κεφάλι.
 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”