Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος ο 55χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

06/09/2018 | 08:45

Την προφυλάκιση του 55χρονου δασκάλου, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση κατά ανηλίκων, αποφάσισε στη συνεδρίασή του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. Ο κατηγορούμενος, που κρατείται, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κλήθηκε να αποφασίσει, καθώς υπήρξε διχογνωμία εισαγγελέα και ανακριτή, για την προφυλάκιση ή μη, του 55χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος, κατηγορείται ότι παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά τόσο εντός όσο και εκτός σχολείου. Τα παιδιά διαμαρτυρήθηκαν στους γονείς και αυτοί με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στον εισαγγελέα Ζακύνθου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο