Ζάκυνθος: Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο της 69χρονης συμβολαιογράφου

Σε σοκ παραμένει η κοινωνία της Ζακύνθου, από την στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία της συμβολαιογράφου Μαρίας Παπαδάτου – Τερτσέτη, στο σπίτι της στην περιοχή του Κρυονερίου στη Ζάκυνθο.

Η 69χρονη η οποία ζούσε μόνη της σε μια απομονωμένη περιοχή λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης από τον γιο της, δικηγόρο Ζακύνθου, στο γκαράζ της, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά ο δράστης πρέπει να επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα τις βραδινές ώρες , καθώς οι αστυνομικοί που έφθασαν το πρωΐ στο σημείο βρήκαν “παγωμένο” το σώμα της 69χρονης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης την στυγερής δολοφονίας της κατάφερε βαθύ τραύμα με αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι (πιθανότατα μαχαίρι), που έπληξε την αρτηρία και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Δίπλα στη σωρό βρέθηκαν αρκετά χρήματα, αλλά και τα κλειδιά του σπιτιού, γεγονός που υποδηλώνει πως δεν πρόκειται για ληστεία.

Πάντως από χθες στη Ζάκυνθο έφθασαν 5 μέλη του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, τρία μέλη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της Ελληνικής αστυνομίας, που σε συνεργασία με τον πατρινό ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση που βρίσκεται από το απόγευμα στο νησί και την τοπική αστυνομία, ερευνούν την υπόθεση. Ενώ αναζητούν και από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή υλίκό που θα τους βοηθήσει να βρουν τον δολοφόνο.

ΗΠΑ: Ταυτοποιήθηκε πυρομανής που δολοφόνησε δύο πυροσβέστες στην πολιτεία Άινταχο

Κατάκολο: Κρουαζιερόπλοιο επέστρεψε για ασθενή που υπέστη καρδιακή προσβολή

Δυτ. Ελλάδα: Του …έφυγε το ΙΧ και “καρφώθηκε” σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού ΦΩΤΟ

Ο Τιμωρός: Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει στο φινάλε ΒΙΝΤΕΟ

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η αγόρευση του Εισαγγελέα με την πρότασή του για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού

Παραγουάη: Προμηθεύτηκε μαχητικά αεροσκάφη για να αντιμετωπίσει τους εμπόρους ναρκωτικών

Ίντερ – Φλουμινένσε 0-2: Αποκλεισμός έκπληξη για τους «νερατζούρι» από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Υπό μερικό έλεγχο τα ξημερώματα πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Ήχησε το 112 “κλείστε πόρτες και παράθυρα”