Υπόθεση Πάτρας: Παραπομπή της 34χρονης σε δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας προτείνει ο εισαγγελέας

Να καθίσει η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της Μαλένας και Ίριδας πρότεινε ο εισαγγελέας προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητά από το δικαστικό συμβούλιο να παραπέμψει στο εδώλιο την 34χρονη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για το θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Με την ίδια πρόταση ο εισαγγελέας ζητά και την παράταση της προσωρινής κράτησης της 34χρονης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας έχει και τον τελικό λόγο για το εάν η υπόθεση θα φτάσει τελικά στο ακροατήριο.

Υπόθεση Πάτρας: «Βρήκα το παιδί αναίσθητο και πανιασμένο» – Τι κατέθεσε η νοσηλεύτρια που είδε την Τζωρτζίνα μετά την ανακοπή

 

ΠΗΓΗ

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»