Υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Παππάς, Τζουμάκας & Πολάκης

15/07/2023 | 13:23

Ο Στέφανος Τζουμάκας ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Ο Στέφανος Τζουμάκας στην επιστολή προς το Προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων πως «με βάση την ημερησία διάταξη και τις προβλεπόμενες διαδικασίες της ΚΕ σας γνωστοποιώ ότι θέτω υποψηφιότητα στην εκλογική διαδικασία για τη θέση του προέδρου.

Μπορώ να συμβάλλω με γνώση, εμπειρία και εντιμότητα στην αλλαγή πορείας του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση μια στρατηγικής νίκης στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και την ανασύνταξη του προοδευτικού κινήματος, με στόχο την υλοποίηση της πολιτικής μας υπέρ της χώρας και του ελληνικού λαού.

Οι εξελίξεις για την εκλογή ηγεσίας στο κόμμα ασκούν επιρροή συνολικά στο δημόσιο βίο και ως ένα βαθμό ενεργοποιούν το ενδιαφέρον των πολιτών ανεξάρτητα από κομματικές εντάξεις».

Ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς θα είναι υποψήφιοι και αυτοί για την θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι μέχρι τώρα οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχονται σε πέντε και είναι οι Παύλος Πολάκης, Νίκος Παππάς, Στέφανος Τζουμάκας, Έφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά