Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού”

26/11/2025 | 10:53

Σήμερα Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις12:00, θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύσκεψη για την Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας – Ίδρυσης Περιφερειακού Δικτύου Δυτικής Ελλάδας για την πρόληψη και διαχείριση φαινομένων και προβλημάτων που απειλούν τα παιδιά. 

Στη σύσκεψη που γίνεται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού”, σε συνέχεια της από 4ης Νοεμβρίου 2025 σύσκεψης, θα συμμετάσχουν και θα υπογράψουν το σύμφωνο Εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης, του Πανεπιστημίου Πατρών, των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, Δήμων, Ιερών Μητροπόλεων της Δυτικής Ελλάδας, Δημοσίων Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Εκτάκτου Ανάγκης, Νοσοκομείων και άλλων κοινωνικών φορέων.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα-Έκλεισαν τη Γούναρη συγγενείς και φίλοι του-Συνθήματα και λουλούδια στο κέντρο που έγινε ο φόνος-ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ