Υπάλληλοι νοσοκομείου βρήκαν και παρέδωσαν φάκελο με 4.500 ευρώ

02/10/2018 | 10:52

Μία γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής επισκέφθηκε τις προηγούμενες μέρες το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, και αφού εξυπηρετήθηκε από το γραφείο κίνησης, έφυγε ξεχνώντας πίσω της ένα φάκελο που περιείχε 4.500 ευρώ! Ωστόσο, ήταν τυχερή μες στην ατυχία της, καθώς το πορτοφόλι το βρήκαν οι υπάλληλοι του νοσοκομείου.

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε όταν διαπίστωσε στο δρόμο πως είχε χάσει το φάκελο. «Δεν ήξερα τι να κάνω. έτρεξα πίσω στο Νοσοκομείο. Το είχαν κρατήσει οι υπάλληλοι και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ.

Για την γυναίκα, αυτά τα χρήματα ήταν μια ολόκληρη περιουσία. «Θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή αυτό. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είπε.

Ήταν η δεύτερη πράξη ανθρωπιάς μέσα σε λίγες ημέρες στον Άγιο Νικόλαο, καθώς θυμίζουμε ότι ζευγάρι ξένων είχε πάει στην αστυνομία πορτοφόλι με χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: anatolh.com

 

Ουκρανία: Πώς έγινε η μεγάλη επιχείρηση εναντίον των ρωσικών βομβαρδιστικών – Την προετοίμαζαν πάνω από 1,5 χρόνο

Ηλεία: Εντοπίστηκαν αυγά Caretta – Caretta – Τοποθετήθηκε ειδική σήμανση για την προστασία τους

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μέσα ο ΜακΚίσικ, εκτός ο Βιλντόζα για τον δεύτερο τελικό

Πάτρα: Συνελήφθη 38χρονη για τους σοβάδες που έπεσαν στη Ρήγα Φεραίου

Κρέμασε πανό ο ΣΥΡΙΖΑ για την Παλαιστίνη

Καημένε Καρλομάγνε…

Γιώργος Καπουτζίδης για το reunion του «Παρά 5»: «Να μαζευτούμε, να θυμηθούμε, να γελάσουμε»

Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας διέταξε τον στρατό να συνεχίσει τις επιχειρήσεις στην Γάζα ανεξάρτητα από την διαπραγμάτευση με την Χαμάς