Ξυλοκόπησαν 37χρονο και του έκλεψαν 30.000 ευρώ

Στο στόχαστρο καλά πληροφορημένων ληστών φαίνεται ότι είχε μπει ένας 37χρονος Αλβανός που μένει μόνιμα στον Πύργο με τη σύντροφό του, καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ένοπλης ληστείας.

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη μέσα στο σπίτι του από δύο άγνωστους δράστες, οι οποίοι του έκλεψαν από τη βαλίτσα του το ποσό των 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί,  όταν ο 37χρονος ετοίμαζε τις αποσκευές του και να φύγει από το υπόγειο διαμέρισμά του σε πολυκατοικία στο κέντρο του Πύργου, προκειμένου να αναχωρήσει για τη χώρα του.

Πληροφορίες από patrisnews

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία