Ξέρατε ότι υπάρχει μια πτήση που διαρκεί 47 δευτερόλεπτα;

11/01/2022 | 11:59

Αν σκεφτεί κανείς ότι πρέπει να πάει στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση, να περάσει από τον έλεγχο, να περιμένει στο gate και στη συνέχεια να επιβιβαστεί, σίγουρα θα το σκεφτεί λίγο περισσότερο αν η πτήση διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα.

Η πτήση αυτή πραγματοποιείται στη Σκωτία και αποτελεί την πιο σύντομη εμπορική πτήση παγκοσμίως, μεταφέροντας επιβάτες μεταξύ Westray και Papa Westray, στο αρχιπέλαγος Orkney, σε μόλις… 47 δευτερόλεπτα. Η πτήση αυτή μεταφέρει αστυνομικούς, δασκάλους, μαθητές και γιατρούς σε ένα 8θέσιο αεροσκάφος της Britten Norman Islander και έχει δημιουργηθεί για όσους θέλουν να γλιτώσουν τη μεταφορά με το καράβι που διαρκεί 20 λεπτά.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»